неділю, 27 грудня 2015 р.

Северін Фройнд : Неможу дочекатись до першого конкурсу на Турне

Северін Фройнд відноситься до головних фаворитів на перемогу в Турне Чотирьох Трамплінів". Минулорічний тріумфатор Кубка Світу в даний час займає друге місце в загальному циклі.

"Зміни до підготовки дали позитивний ефект", - сказав німець. "Сезон почав на хорошому рівні, і відчуваю себе відповідним чином,я підготовлений для першого важливого старту у цьому сезоні. Конкурс-відкриття у Оберсдорфі завжди збирає тисячі шанувальників, це дивовижний досвід, і завжди викликає мурашки на тілі. Я вже не можу дочекатися першого конкурсу на моєму трампліні" - додав він.

Німеччина на підготовку до майбутнього турне Чотирьох Трамплінів почала ще влітку.
Ми виконували стрибки на кожному з трамплінів,Досвід, який ми придбали під час польотів-це ще один елемент, завдяки якому ми можемо виграти Турне - пояснив спортсмен.

Вернер Шустер, тренер німецьких стрибунів вважає, що його гравці готові до Турніру. "Северин має гарний початок цього сезону. Його основними перевагами є: фізична підготовка та техніка.
Чемпіонату Світу в Фалун довів, що він вміє справлятися з тиском як фаворит. Крім Фройнда, також Ріхард Фрайтак таАндреас Веллінгер в змозі отримати дуже хороші результати. Обидва вони показали, що належать до світової еліти", - прокоментував Шустер.

Останнім спортсменом-тріумфатором Турне від Німеччини є Свен Ханнавальд ( сезон 2001/2002 

Немає коментарів:

Дописати коментар