середу, 13 квітня 2016 р.

Чи прийме Фінляндія етап Кубка світу ?

Рішення міжнародної федерації FIS щодо нового календаря,де немає жодного фінського етапу Кубка світу пролунав немов грім серед ясного неба,з рейтингу випали Куусамо та Куопіо,а Лахті є організатором Чемпіонату Світу з лижних видів спорту.

Місто Куусамо, а також маленьке село Рука,де знаходиться трамплін, не мають наміру здаватися в гонці за місце в календарі. - Ми повинні довести FIS, що нам теж належить місце в проведення змагань серед найкращих лижників світу - каже Сеппо Ліньюкампі генеральний секретар проведення фінських етапів Кубка Світу.

За словами фіна надія полягає в тому, що цього сезону Кубок світу зі стрибків з трампліна починається напочатку грудня.Отже старт сезону можна провести саме в Фінляндії наприкінці листопада.

Фінські чиновники вирішили інвестувати 800 000 євро,щоб забезпечити себе від різних погодніх проблем.

Рішення FIS ,щодо календаря Кубка Світу зі стрибків, також вказує на фінансові проблеми для організаторів змагань в Рука.Організація лижного шоу,який містить тільки лижні гонки та лижне двоборство є ризикованим, оскільки стрибки є найбільш прибуткові і привабливі.

Кінцевий календар ми дізнаємося під час червневого конгресу FIS, який пройде в мексиканському Канкуні,Куусамо був організаторам Кубка Світу безперервно в період 2002-2015 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар