неділю, 3 квітня 2016 р.

Норвезька Dream Team

Сезон 2015/2016 це вже історія. Кращою командою в заліку Кубка Націй стала Норвегія.
Здавалось після того як команду залишили два лідери попередніх сезонів Андерс Бардал та Андерс Якобсен команда ослабне,проте все вийшло навпаки.

Представники Скандинавії протягом усього сезону показали, що вони сильні. Коли один з них був в більш слабкій формі, на подіум ставав другий. Завдяки тому, що домінували в класифікації Кубка Націй.

Вже перший старт сезону в Клінгенталі підтведив міць вікінгів,Даніель Андре Танде здобув несподівану перемогу,правда походу змагального циклу ця звитяга небула вже такою і несподіваною.

Кеннет Гангнес до 26 років робив те,що боровся з травмами,а тут спортсмена прорвало,кращий сезон в карєрі безумовно,супервиступ на Чемпіонаті світу по польотах де програв тільки лідеру сезону Превцу,та топ 3 в рейтингу Кубка світу.

Йохан Андре Форфанг - Чемпіон світу серед юніорів-2015, дуже перспективний стрибун,недарма головний тренер Норвегії Олександр Штокль говорить,що за сезон два він втрутиться в боротьбу за Великий Кришталевий Глобус.Вже під час цього сезону особливо кінцівка показала,нащо здатний цей спортсмен.

Андерс Фаннемел пророчили лідерство в збірній,проте рекордсмен світу по дальності в деякій мірі не виправдав взятих на себе авансів,хоч каші якто кажуть неспортив.
Андреас Стьярнен,Йоахім Хауер теж не підвели команду,свої подіуми цього сезону теж взяли.
Хочеться окремо сказати про головного тренера Олександра Штокля,який провів неймовірну роботу зі своїми підопічними.На даний час він один з найкращих наставників стрибуніів на лижах з трампліна у світі...

Немає коментарів:

Дописати коментар